zondag 20 juni 2010

Prinsesje gevonden

Vandaag weer heerlijk trainen op de renbaan in Oude Pekela. Er heeft zich een ,hondenfluisteraar,, aangeboden om Chakir van zijn starthoktrauma af te helpen.
Alhoewel, het lijkt wel of Chakir Michèl erheen moet trekken!!!
Heel rustig, zonder dwang speelt hij Chakir richting starthok.
Kijk, een open starthok, nu Chakir er nog doorheen zien te loodsen. 1e keer gaat goed, maar na een stukje blijft het haas liggen. Michèl loopt er rustig heen en brengt Chakir spelenderwijs weer terug naar het starthok.... Toppíe. Tja, dit is het 475 mtr. starthok, dat gaat goed. Zelfs sneller dan de kamera. Chakir is er al vandoor. Tijd: 41,54.
Nu bij de traumastarthokken van de 350 mtr. 1e x mis; haas rende wel maar Chakir nog niet. Spelenderwijs er weer heen gelokt. En kijk eens goed: hij staat IN het 3e starthok en ging er dit keer wel als een ,,haas,, vandoor. Zo snel dat mijn kamera weer niet snel genoeg was en hij bijna vóór ons bij de finish was. Helemaal vergeten naar de tijd te vragen. Veel te blij dat hij erdoor ging zonder dwang. Super gedaan Michèl.
En kijk nu eens, een lief klein prinsesje komt kiekeboe met Chakir spelen. Hee, Chakir wat heb je grote witte tanden...
Prinsesje Britney wil heel graag met Chakir wandelen. Maar tja, hij is een beetje sterker en groter dan de hondjes bij haar thuis, dus lopen we samen een stukje. Chakir vindt het heerlijk, ze kroelt lekker achter z,n oren. Super, zo,n klein meiske zonder angst voor honden. Wat wil je ook met zo,n papa en mama, beide hondenfluisteraars van de renbaan.

Geen opmerkingen: